Voor wie

Leertherapie is onder andere onderdeel van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut, GZ-psycholoog en psychotherapeut en heeft het doel om de beroepsuitoefening te bevorderen. Tevens kan leertherapie als doel hebben de rol van cliënt te ervaren.

 

Werkwijze

Aan collega's geef ik leertherapie in opleiding tot een beroep in de hulpverlening. Hierbij staat je eigen proces centraal. Er kunnen zowel persoonlijke problemen als werksituaties ingebracht worden. Het in contact komen en blijven met de eigen gevoelsbeleving staat centraal. De inhoud van het proces kan uiteraard verschillen.

 

Volgens de richtlijnen van de VGCT (www.vgct.nl) moet leertherapie uit minimaal 25 therapiesessies tot maximaal 50 therapiesessies van elk 45 minuten contacttijd bestaan. Deze kunnen meetellen in de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

 

Kosten

De kosten voor leertherapie zijn 115 euro per sessie van 45 minuten face to face contact en 15 minuten voorbereidingstijd. Indien je verhinderd bent voor je afspraak dan verzoek ik je deze minstens 24 uur vooraf aan de afspraak te annuleren. Indien de afspraak niet of niet tijdig is afgezegd, wordt een aangepaste rekening ingediend. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn 75 euro.