Kwaliteit

Het regiebehandelaarschap is in de GGZ een belangrijk thema. Vanaf 1 januari 2017 zijn alle zorgaanbieders in de curatieve ggz, die onder de zorgverzekeringswet vallen, verplicht hun kwaliteitsstatuut kenbaar te maken. Hierin staat beschreven volgens welke eisen de zorg aan cliënten wordt verleend. Het kwaliteitsstatuut kun je inzien als je op de onderstaande download knop drukt. Daarnaast ligt het document ook ter inzage in mijn praktijk. 

Download
kwaliteitsstatuut MDM V.O.F..pdf
Adobe Acrobat document 98.1 KB

 

Privacystatement

Mijn privacyverklaring en cookiesverklaring zijn aangepast volgende de wet AVG. Dit kan je inzien als je op de onderstaande download knop drukt. Daarnaast ligt het document ook ter inzage in mijn praktijk. 

Download
Privacyverklaring.pdf
Adobe Acrobat document 62.6 KB

 

Privacy voor cliënten

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ben ik verplicht om een een privacystatement op mijn website te plaatsen. In onderstaande download vind je een brochure die niet bedoeld is als vervanging voor van het privacystatement, maar als aanvulling daarop. Het betreft informatie hoe ik omga met jouw privacy tijdens en na je behandeling. 

Download
privacy informatie voor clienten.docx
Microsoft Word document 71.1 KB