Mijn naam is Mariëll Miske en ik ben psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Daarnaast ben ik ook supervisor cognitieve gedragstherapie. 

 

Visie: Klachten staan niet op zichzelf en kunnen een betekenis hebben die soms niet direct zichtbaar is en verband houdt met eerdere ervaringen. Vanuit je ontwikkeling en leergeschiedenis ontstaan dan vaak oplossingsstrategieën die veel energie kosten en niet meer effectief zijn in het huidige leven. Bewustwording van deze patronen maakt het mogelijk er anders mee om te leren gaan. En

door onderliggende betekenissen te begrijpen en contact te krijgen met de meer onbewuste belevingswereld en weggestopte gevoelens, kun je deze gevoelens effectiever inzetten, nieuwe oplossingsstrategieën aanleren en nare ervaringen verwerken.

Vanuit het ervarend leren en doorleefde inzichten kan je persoonlijke groei doormaken en krijg je zo meer grip op je leven, je relaties en je klachten.

 

Als psychotherapeut ben ik geregistreerd in het BIG register. Daarnaast gelden in mijn praktijk de LVVP-kwaliteitscriteria en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Ik beschik over een formeel goedgekeurd kwaliteitsstatuut en deze ligt ter inzage in mijn praktijk.

 

Mocht er sprake zijn onvrede over de behandeling en/of een klacht, dan kun je altijd bij mij terecht en bespreken we dit. Dan kunnen we samen kijken of hiervoor een oplossing gevonden kan worden. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kan er altijd contact opgenomen worden met een klachtenfunctionaris van de NVP (www.psychotherapie.nl) of van de LVVP (www.LVVP.nl).

 

Registraties:

BIG: Psychotherapeut 59922569416
VGCT: Cognitief Gedragstherapeut en Supervisor VGCt-6939
NVP lidmaatschap: Psychotherapeut PT-200694

LVVP lidmaatschap: D-004543

VEN (EMDR vereniging) lidmaatschap: 35780

 

AGB: 94103159

KvK: 67117201

 

CRKBO registratie als onderwijsinstelling 

Klik op onderstaande knop voor mijn LinkedIn profiel

Daarnaast heb ik mijn privacyverklaring en cookiesverklaring aangepast volgens de wet AVG. Dit kan je inzien als je op de download knop drukt. Daarnaast is het document ook in te zien in mijn praktijk.

 

Download
Privacyverklaring PDF goed.pdf
Adobe Acrobat document 62.6 KB