Mijn naam is Mariëll Miske en ik ben psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Daarnaast ben ik ook supervisor cognitieve gedragstherapie.

 

Als psychotherapeut ben ik geregistreerd in het BIG register. Daarnaast gelden in mijn praktijk de LVVP-kwaliteitscriteria. Tevens evalueer ik tijdig en regelmatig de voortgang, doelmatigheid en effectiviteit van de behandeling. Dit doe ik o.a. door middel van ROM-vragenlijsten en evaluatiemomenten in te plannen. Ik beschik over een formeel goedgekeurd kwaliteitsstatuut en deze ligt ter inzage in mijn praktijk.

 

Mocht er sprake zijn onvrede over de behandeling en/of een klacht, dan kun je altijd bij mij terecht en bespreken we dit. Dan kunnen we samen kijken of hiervoor een oplossing gevonden kan worden. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kan er altijd contact opgenomen worden met een klachtenfunctionaris van de NVP (www.psychotherapie.nl).

 

Registraties:

BIG: Psychotherapeut (59922569416)
VGCT: Cognitief Gedragstherapeut en Supervisor (VGCt-6939)
NVP: lidmaatschap Psychotherapeut PT-200694

LVVP lidmaatschap: D-004543

 

AGB: 94103159

KvK: 67117201

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel via onderstaande knop.

Daarnaast heb ik mijn privacyverklaring en cookiesverklaring aangepast volgens de wet AVG. Dit kan je inzien als je op de download knop drukt. Daarnaast is het document ook in te zien in mijn praktijk.

 

Download
Privacyverklaring PDF goed.pdf
Adobe Acrobat document 62.6 KB